Γεωργικά Μηχανήματα

Εταιρεία

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  Η GEOTRACK ξεκίνησε την πορεία της το 1998 και από τότε και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στη κατασκευή και εμπορία γεωργικών μηχανημάτων.

  Αξιοποιώντας την πολυετή μας πείρα στην επαφή μας με τους αγρότες και τις ανάγκες τους, έχουμε κατακτήσει την εμπιστοσύνη τους.

  Έχοντας σαν βασικό μας στόχο την ικανοποίηση του αγρότη, κατασκευάζουμε πρωτοπόρα και καινοτόμα μηχανήματα ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του κάθε αγρότη.

  Δημιουργούμε μηχάνημα σύμφωνα με τα επίσημα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ποιοτικής κατασκευής .

  Τα μηχανήματα μας είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα με σταθερή ποιότητα στην κατασκευή από χάλυβα υψηλής ποιότητας.
  Κατασκευασμένα με μεράκι τα μηχανήματα μας ανταποκρίνονται επάξια στις περιβαλλοντικές προδιαγραφές, έτσι ώστε να μπορούν να ενταθούν στα επιδοτούμενα προγράμματα.

  Η GEOTRACK κατασκευάζει καλλιεργητές, προετοιμαστές, υπεδαφοκαλλιεργητές, προετοιμαστές εδάφους, αναρτώμενους κουβάδες, ισοπεδωτές, σκαλιστήρι πλατφόρμα, πλατφόρμα ανατρεπόμενη, άροτρο, πατατοεξαγωγέας, αυλακωτήρας κύλινδρος και σχίστες ξύλων.

 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Οι εγκαταστάσεις της GEOTRACK βρίσκονται στο 4χλμ Καλλονής-Μυτιλήνης στο νησί της Λέσβου.

  Σε έναν υπαίθριο χώρο 6000τμ και μέσα εκεί στεγασμένα 500τμ κατασκευάζει και εκθέτει τα μηχανήματα που είναι έτοιμα προς πώληση, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον πελάτη να δει το μηχάνημα που τον ενδιαφέρει .

   

  geotrack

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  Όλα τα μηχανήματα μας καλύπτονται από ενός έτους γραπτή εγγύηση. Βασίζουμε την δουλειά μας στην εξυπηρέτηση του πελάτη και για αυτό διαθέτουμε πλήρης παρακαταθήκη αναλώσιμων και ανταλλακτικών για κάθε μηχάνημα

  services